Barion Pixel
top of page

Készítsd el a profilod és lépj kapcsolatba a gazdikkal

Szerezz új ügyfeleket és nagyobb forgalmat a Mancsonline Prime-al

A Mancsonline megkönnyíti és elősegíti az országos hálózatban történő megjelenésed

Rólunk

A Mancsonline egy kisállat-ellátási szolgáltatásokat összefogó piactér, ami összeköti a gazdikat a legjobb szolgáltatókkal és az elhivatott szitterekkel. Országos kiterjesztésű platformunk segítségével elősegítjük a csatlakozott szolgáltatók forgalmát, mivel több száz látogató látja őket nap mint nap és lehetőségük néhány kattintással lefoglalni a kívánt szolgáltatást.

A partnerprogram tesztje során résztvevők ezt mondták rólunk

Margit, Kutyakozmetikus

"Amióta részt veszek a partnerprogramban nem kell törődnöm az időpontfoglalásokkal vagy éppen a lemondásokkal."

Dog Grooming

Ákos, Tréner

"A Mancsonline nagyon jól működik.

 

A platformnak köszönhetően immár online fizetést is tudok fogadni."

Dog Contest

Miért érdemes partnerként csatlakozni?

A Mancsonline rendben tartja a foglalásaidat!

Az foglaláskezelő rendszer minden Mancsonline felhasználói fiók beépített része. Így a foglalásaidat mind biztonságosan és napra­készen kezelheted, és bár­honnan elérheted. 

Ezen felül Mancsonline partnerként az igényeidhez legjobban igazodó foglalási nézet kerül aktiválásra a Vezérlőpulton és Naptáradban, annak érdekében, hogy gyorsan és jól áttekinthetően át tudd látni a foglalásaidat.

desktop.png

Elő-regisztráció a Mancsonline Prime szolgáltatás keretein belül feltölthető Szervezeti Profil feltöltésének lehetőségére

A Mancsonline Prime szolgáltatás bevezetésével szeretnénk megkönnyíteni a kisállat tulajdonosok számára, hogy megtalálják kedvencük részére az éppen szükséges, helyben elérhető szolgáltatást legyen az szállás, napközi, kozmetika vagy tanítás.

Ennek érdekében 2023-tól lehetővé tesszük, hogy a Mancsonline.hu-ra ne csak magánszemélyek hanem egyéni vagy társas vállalkozások is feltölthessék a profiljukat, mellyel megjelenhetnek országos hálózatunkban.

A szolgáltatás megfelelő mennyiségű elő-regisztráció esetén indul, melyet az oldal tetején található Csatlakozás gombra kattintva tudsz kezdeményezni. Szervezeti Profilt akkor lehet feltölteni, ha a regisztráció során szervezeti profil típus esetén minden kötelező adat megadásra kerül. A Szervezeti Profilok feltöltési időszakáról e-mailben küldünk értesítést legkésőbb január végéig.

A regisztráció számos előnnyel jár, mellyel a szolgáltatók ellenőrzött és hitelesített profillal jelenhetnek meg, a honlapon keresztül tudják nyilvántartani és kezelni a foglalásaikat, beépített naptár és csevegő funkciók támogatják a munkájukat valamint a Barion együttműködésével online fizetési támogatással intézhetik a foglalásaikat.

Bővebb információ az előnyökről és a szolgáltatásról a Súgó-ban.

 

Tekintsd meg Demó oldalunkat. 

info
bottom of page