Barion Pixel
top of page

Impresszum / Kapcsolat

Mi is az a Mancsonline?

A Mancsonline.hu az első és az egyetlen olyan kutyasétáltató és kisállat-elszállásolási szolgáltatásokkal foglalkozó piactér Magyarországon, melyen a foglalásokat, azok karbantartását, a felek közötti egyeztetéseket és fizetést egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan biztosítja. A Mancsonline rendkívül egyszerűvé teszi a kisállat tulajdonosok számára, hogy megtalálják kedvencük részére a legmegfelelőbb, helyben elérhető szittert.

 

A Mancsonline.hu 2021-ben alakult, és a világ legnagyobb kutyasétáltatói és állatgondozói hálózataival is versenyképes piacteret biztosít a magyarországi kutyarajongók részére. A vállalat szolgáltatása egyelőre Magyarországon érhető el, de nem titkolt célja egy későbbi közép-kelet-európai terjeszkedés is.

A Mancsonline alkalmazás megkönnyíti az állattulajdonosok számára, hogy szittereket találjanak kedvenceik részére, akik saját környezetükben vagy saját otthonukban gondoskodnak szőrös barátaikról.


A szitterek díjai teljesen transzparensek. A Mancsonline csapata által ellenőrzött és engedélyezett profilok jelenhetnek csak meg a piactéren, melyeket a korábban a szolgáltatást igénybevevő gazdik értékelnek további garanciát biztosítva megbízhatóságuk tekintetében.


A Mancsonline.hu-n a következő szolgáltatások érhetőek el:

·       Kisállat elszállásolása 

·       Kutyasétáltatás 

·       Napközi 

A Mancsonline Kft. tulajdonosai egyben üzemeltetők és befektetők is. A fő befektető pedig a magyar vállalkozások fejlődésének legaktívabb tőkebefektető partnere a Hiventures Zrt. Emellett a Mancsonline Kft. pályázata alapján a Széchenyi 2020 program keretein belül a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Állami Tőkealap támogatásával folytatja tevékenységét.

Kapcsolat:

Magyarország

Mancsonline Kft.

6912 Kövegy, Kossuth Lajos utca 22.

Adószám: 27481217-2-06

Cégjegyzékszám: 06-09-027380

bottom of page