Barion Pixel
top of page

Kisállat Szitter Hetek 2023

Ahol a gazdik és a szitterek találkoznak

Újdonság a 2023-as kampányban!

Bár a Mancsonline profi kutyasétáltatók hetének évente megrendezett négyhetes kampánya segíti a kutyasétáltatói karrier népszerűsítését és a szitterek munkájának elismerését, a Mancsonline szerint a szitter még nagyobb elismerést érdemelnek!

Ezért idén bevezetjük a "Köszönöm, hogy vigyázol rá!" kihívást, mely a Kisállat Szitter Hetek keretein belül szombaton kerül megünneplésre, mely

idén, 2023. április 8-án lesz.

A "Köszönöm, hogy vigyázol rá!" a Mancsonline által létrehozott nap, melynek célja, hogy a kutyatulajdonosok kifejezzék elismerésüket a kutyasétáltatóik iránt.

Fejezzük ki támogatásunkat a szittereknek!

Kedves kutyatulajdonosok, arra ösztönzünk Benneteket, hogy éljenek az alkalommal, hogy kifejezzétek elismeréseteket a szittereknek.

 

Töltsétek le a Mancsonline által biztosított és támogatásotok jeleként osszátok meg ezeket a Mancsonline Facebook és Instagram oldalain!

Töltsd le és oszd meg!

Hogyan támogathatjuk a szittereket?

Ha már igénybe vetted egy Mancsonline kutyasétáltató szolgáltatásait, kifejezheted támogatásod azzal, hogy időben rögzíted a szolgáltatásokat (ahol lehetséges), betartod a foglalási szabályokat, és felkészülsz a kutyasétáltatóval való együttműködésre. Töltsd le az alábbi kisokost.

 

 

 

 

 

Egyéb módok, melyekkel támogathatod a helyben elérhető szittereket (akkor is, ha még nem vetted igénybe a szolgáltatásaikat), a következők:

  • Ajánld barátaidnak, családodnak és kollégáidnak az alkalmazásokon keresztüli megosztással.

  • Posztolj pozitív online véleményeket és oszd meg a Facebook-on vagy más közösségi platformon.

  • Oszd meg a közösségi média oldalaikat és kommentelj, kedvelj vagy oszd meg a posztjaikat és történeteinket.

Szitterre van szükséged?

Az állatgondozási szakma az elmúlt években jelentős növekedést mutatott. Ez lehetővé tette, hogy az kisállat tulajdonosok számos lehetőség közül válasszanak a szitterek kiválasztásakor, legyen szó macska- vagy kutyagondozásról, egzotikus madarak, vagy akár otthoni halápolási szolgáltatásokról.

Az egyre több ellenőrizetlen állatgondozási lehetőség vagy éppen az adatgyűjtésre szakosodott különböző szitterkedést is biztosító oldalak miatt óvatosnak kell lenned a megbízható állatgondozói szolgáltatások kiválasztásában. Fontos a megfelelő szitter kiválasztása.

Nyomtasd ki ezt a Szitter Választási Kisokost, amely minden kérdést megad Neked a megfelelő állatgondozó kiválasztásához, hogy biztosan a megfelelő szittert válaszd kedvenced részére.

 

 

A számodra és kedvenced számára legmegfelelőbb szitter megtalálása megfelelő időbefektetést igényel, melyben a Mancsonline-on megjelenő szitterek komplex ellenőrzésen való részvétele nagyban megkönnyítheti a szűrésre fordítod időt és energiát és ráadásul a fizetést is online támogatja olyan innovatív megoldásokkal, mely mindkét felet egyformán biztosítja. Részletek a Súgóban.

Felratkozas
bottom of page