Barion Pixel
top of page
  • Szerző képeAdmin

A foglalások kezelésében és a könnyebb navigációban is segítenek a Mancsonline augusztusi újdonságai

Frissítve: jan. 22.


Július végén első körben a szittereket kértük meg, hogy belső folyamataink és fejlesztéseink tervezésekor az Ő meglátásaikat, észrevételeiteket is figyelembe vegyük a holnap fejlesztésével kapcsolatban. Második körben a honlapon már foglalt gazdik közösségének véleményét kértük ki. A Mancsonline Csapata villámgyorsan reagált a változásokra, mely alapján átvezettük a legkiemeltebb funkciók frissítéséit a jobb felhasználói élmény és a foglalások egyszerűbb kezelése érdekében. Nézd meg, mennyi újdonság került a Mancsonline-ba augusztusban.


  1. Egyszerűbb a bejelentkezés és személyre szabott fejléc

  2. Az új Vezérlőpult segít eligazodni annak érdekében, hogy naprakész legyél

  3. ÚJÍTÁS: Gyorsabb a Foglalások kezelése és több foglalás esetén átláthatóbbak lettek a megjelenített kártyák

  4. Ez már a Mancsonline applikáció?

Mancsonline


Egyszerűbb a bejelentkezés és személyre szabott fejléc

Mostantól egyszerűbb a bejelentkezés és személyre szabott a honlap fejléce, annak érdekében, hogy a legrelevánsabb navigálást biztosítsa.


Gazdiként és szitterként mostantól közvetlenül a fejlécből érheted el a Profil adataidat és a Vezérlőpultot


Az új Vezérlőpult segít eligazodni annak érdekében, hogy naprakész legyél

A vezérlőpulton találsz meg minden szükséges információt a fiókodról attól függően, hogy milyen szerepben vagy bejelentkezve be a honlapra. A legfontosabb újdonság a Javasolt teendők sáv, ahol a rendszer a legfontosabb teendőket emeli ki részedre, melyre kattintva továbbít a módosításhoz szükséges helyre.


ÚJÍTÁS: Gyorsabb a Foglalások kezelése és több foglalás esetén átláthatóbbak lettek a megjelenített kártyák

A Vezérlőpultról a rendszer már az új foglalási lapra irányít, ahol dátum és típus szerinti szűréssel tudod megkeresni az aktuális foglalásodat. A foglalások hatékonyabb támogatása érdekében ide is bekerültek a Javasolt teendők.


Ez már a Mancsonline applikáció?


A Mancsonline letölthető applikációja még várat magára, de a vadonatúj mobilnézet a közvetlen értesítéseken kívül már minden funkciót biztosít, amire szükség lehet.


Az Mancsonline fejlesztésekor az volt az elsődleges szempont, hogy mobileszközeiden is korlátlanul elérhetők legyenek a funkciók és a tartalmak. Ezért úgy terveztük meg, hogy a telefonok böngészőiben is egyedi külsővel jelenjen meg a platform, amin könnyen olvasható legyen minden megjelenő tartalom és gördülékenyen legyen használható minden funkció.


Ennek megfelelően néhány mozdulattal önálló parancsikon hozható létre a mobiltelefon (Android, iOS) vagy a tablet főképernyőjén, és onnantól bármikor egyetlen érintéssel eléred a Mancsonline platformját. A parancsikon létrehozása csak néhány másodperc. Próbáld ki Te is!60 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page