Barion Pixel
top of page
  • Szerző képeAdmin

Hol található a Mancsonline app?

Frissítve: jan. 22.

Ne keresd. A Mancsonline app, avagy Mancsonline alkalmazás helyett sokkal egyszerűbb megoldást kínálunk ahhoz, hogy a legegyszerűbben elérd azt amire szükséged van mobiltelefonon vagy tableten.


Az Mancsonline fejlesztésekor az volt az elsődleges szempont, hogy mobileszközökön is korlátlanul elérhetők legyenek a funkciók és a tartalmak. Ezért úgy terveztük meg, hogy a telefonok böngészőiben is egyedi külsővel jelenjen meg a platform, amin könnyen olvasható legyen minden megjelenő tartalom és gördülékenyen legyen használható minden funkció.

Ennek megfelelően néhány mozdulattal önálló parancsikon hozható létre a mobiltelefon vagy a tablet főképernyőjén, és onnantól bármikor egyetlen érintéssel eléred a Mancsonline platformját. A parancsikon létrehozása csak néhány másodperc.

Ha iPhone-t vagy iPad-ot használsz, akkor a Safari böngészőben nyisd meg a Mancsonline kezdőlapját, majd kattints az alsó Megosztás ikonra. A megjelenő ablakban le kell görgetni a Hozzáadás a főképernyőhöz feliratig, amelyre rákattintva már csak a Hozzáadásparancsot kell megnyomni, és kész van az új Mancsonline-ikon a telefonunk főképernyőjén.

Androidos eszközön a Chrome böngészőben a Mancsonline kezdőlapjáról a jobb felső sarokban lévő három pontra kattintva a felugró menüből válaszd ki a Kezdőképernyőre feliratot. Ha erre rákattintasz, majd a Hozzáadást választod, akkor egy ikon keletkezik a Mancsonline a főképernyőn, amit bárhová elhelyezhetsz, és könnyedén eléred platformunkat.


Ezzel együtt tudjuk, hogy minél többen csatlakoztok hozzánk, annál nagyobb igény lesz majd az Androidos és IOS-es applikációkra is, melyek alapja (GPS-es sétakövetés, értesítések, azonnali üzenetek, fotójelentések, fizetés) már készen van, de a funkciókat az igényeknek megfelelően fogjuk kialakítani.


.


69 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page