Barion Pixel
top of page

Ismerd meg a 'Kérés feladás' megújult szolgáltatásunkat

Frissítve: febr. 28.

Kérés feladás

​Olvasd el az alábbiakban összefoglalt információkat, ha meg szeretnéd tudni, hogy mit is jelent Kérés feladás szolgáltatás.

  1. A gazdik által rögzített Kérés feladás kiközvetítésének folyamata

  2. Kérés feladás szolgáltatás árazása

  3. A szolgáltatások minimum ára a következőképpen került kialakításra

  4. Milyen díjakkal számolhatok?

  5. Tekintsd meg rövid videóinkat hogyan is működik


A gazdik által rögzített Kérés feladás kiközvetítésének folyamata:

  1. A kisállat tulajdonosok a Mancsonline honlapján keresztül megrendelik a Kérés feladás szolgáltatást, melyet a választott szolgáltatás időpontjának kiválasztásához képest legkorábban 6 órával előbb tehetnek meg.

  2. A gazdik által rögzített Kérés feladás során megadott adatok alapján e-mailen keresztül kiajánlunk azon Mancsonline szitterek számára, akik feltöltött adataik alapján mindezeknek a legjobban megfelelnek. Így vehetik majd fel a kapcsolatot veletek. A Foglalási kérések a Üzenetek lapon találhatóak meg.

  3. Ha a szitter érdeklődik a foglalás részleteiről kapcsolatba lép veled, melyről e-mailben értesítünk.

Kérés feladás szolgáltatás árazása:

A gazdik által rögzített Kérés feladások árazása a keresleti és a kínálati oldal vonatkozásában végzett felmérések eredményeképpen került kialakításra, mely egy így meghatározott rögzített minimum ár alapján foglalható. A szitter visszaigazolását követően az ár könnyen módosítható a szitter és a gazdi közötti megállapodás alapján.

Ez biztosítja azt, hogy egy könnyen, gyorsan és kényelmesen foglalható szolgáltatást biztosítsunk azok számára, akik expressz szolgáltatást igényelnek.

A szolgáltatások minimum ára a következőképpen került kialakításra.

Kutyasétáltatás 3.000,- Ft-tól (1 óra)

Napközi 4.000,- Ft-tól (12 óra)

Kisállat elszállásolása 5.000,- Ft-tól (24 óra)

Milyen díjakkal számolhatok?

Egy innovatív, rugalmas és biztonságos platformot üzemeltetünk. A szolgáltatási díjak lehetővé teszik a Mancsonline működését, és folyamatosan javítják növekvő közösségünk igényeit.


A Mancsonline a szitterektől 17 %-os jutalékos számol fel a platformon létrejött szolgáltatásokért.


Kérés feladás esetén a Mancsonline a gazdiktól kérés feladásonként 300,- Ft kényelmi díjat számol fel, ha a kiközvetített szitter elvállalja a szolgáltatást. Ez az összeg a fizetés teljesítésekor kerül felszámolásra.


Ezek a díjak segítenek bennünket abban, hogy hosszútávon biztosítsunk egy olyan komplex, de egyben könnyen kezelhető és megbízható országos platformot, amely megkönnyíti a gondozók megjelenését és keresését, valamint biztosítja a lényeges karbantartásokat és termékfejlesztéseket, továbbá gondozók promóciós tevékenységét.


Hogyan befolyásolják ezek a díjak a vállalkozásomat?

- A Mancsonline gondozóinak és kutyasétáltatóinak felszámított díjakat úgy tervezte meg, hogy ezek támogassák a tevékenységét. Ezeket a szokásos szolgáltatási díjakat a következő fejlesztésekre fogjuk használni:

- A Mancsonline webhelyének fejlesztése, igény esetén mobilalkalmazás bevezetése.

- Ügyfélszolgálat fejlesztése és biztosítások bevezetése.

- Oktatások és rendezvények szervezése.


Röviden, ezek a díjak segítenek vállalkozásunk építésében, így mi is segíthetünk Nektek.

További kérések esetén lépj velünk kapcsolatba: hello@mancsonline.huTekintsd meg rövid videóinkat milyen gyors és egyszerű:34 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page