Barion Pixel
top of page
 • Szerző képeAdmin

Ismerd meg a 'Kérés feladás' megújult szolgáltatásunkat

Növeld bevételeidet azzal, hogy Foglalási kéréseket vállalsz!


Gazdik által rögzített Kérés feladás

Olvasd el az alábbiakban összefoglalt információkat, ha meg szeretnéd tudni, hogy mit is jelentenek a gazdik által rögzített Kérés feladás szolgáltatás, valamint ezek alatt és után mikre kell odafigyelned a legjobb eredmény érdekében.

 1. A gazdik által rögzített Kérés feladás szolgáltatás kiközvetítésének folyamata

 2. A szolgáltatások minimum ára a következőképpen került kialakításra

 3. Kérés feladás szolgáltatás árazása

 4. Milyen díjakkal számolhatok?

 5. Ki vehet részt a szolgáltatásban?

 6. Tekintsd meg rövid videóinkat hogyan működik

 7. A szolgáltatás előtt

 8. Sétáltatási előkészületek

 9. Séta közben

 10. A séta után

A gazdik által rögzített Kérés feladás szolgáltatás kiközvetítésének folyamata:

 1. A kisállat tulajdonosok a Mancsonline honlapján keresztül megrendelik a Foglalási kérések szolgáltatást, melyet a választott szolgáltatás időpontjának kiválasztásához képest legkorábban 6 órával előbb tehetnek meg.

 2. A gazdik által rögzített Foglalási kérés adatai alapján kiajánlunk azon Mancsonline szitterek számára, akik mindezeknek a legjobban megfelelnek. Így vehetitek majd fel a kapcsolatot a gazdikkal. A Foglalási kérések a Üzenetek lapon találhatóak, melyet a Kérések gombra kattintva tudsz lekérdezni.

 3. Itt választhatod ki azt a foglalási kártyát, mely az adatok alapján megtetszik. A Vállalom gombra kattintva vállalhatod el a foglalást.

 4. Ha a Mancsonline az adataid alapján kiajánlotta a foglalást, akkor a gyorslink segítségével közvetlenül le tudod kérdezni a foglalás részleteit, ahol szintén a vállalom gombra kattintva tudod a foglalást elfogadni. Ha ezt megtetted más szitternek már Egyeztetés alatti státuszban olvasásra jelenik csak meg. Ekkor léphetsz kapcsolatba a gazdival a részletek egyeztetése érdekében.


Kérés feladás szolgáltatás árazása:

A gazdik által rögzített Kérés feladások árazása a keresleti és a kínálati oldal vonatkozásában végzett felmérések eredményeképpen került kialakításra, mely egy így meghatározott rögzített minimum ár alapján foglalható. A szitter visszaigazolását követően az ár könnyen módosítható a szitter és a gazdi közötti megállapodás alapján.

Ez biztosítja azt, hogy egy könnyen, gyorsan és kényelmesen foglalható szolgáltatást biztosítsunk azon gazdik részére, akik a kártyás fizetési lehetőséget preferálják és nem biztos, hogy személyesen tudnak találkozni a szitterrel, továbbá azon gazdik részére akik expressz szolgáltatást igényelnek.


A szolgáltatások minimum ára a következőképpen került kialakításra.

Kutyasétáltatás 3.000,- Ft-tól (1 óra)

Napközi 4.000,- Ft-tól (12 óra)

Kisállat elszállásolása 5.000,- Ft-tól (24 óra)

Milyen díjakkal számolhatok?

Egy innovatív, rugalmas és biztonságos platformot üzemeltetünk. A szolgáltatási díjak lehetővé teszik a Mancsonline működését, és folyamatosan javítják növekvő közösségünk igényeit.


A Mancsonline a szitterektől 17 %-os jutalékos számol fel a platformon létrejött szolgáltatásokért.


Kérés feladás esetén a Mancsonline a gazdiktól kérés feladásonként 300,- Ft kényelmi díjat számol fel, ha a kiközvetített szitter elvállalja a szolgáltatást. Ez az összeg a fizetés teljesítésekor kerül felszámolásra.


Ezek a díjak segítenek bennünket abban, hogy hosszútávon biztosítsunk egy olyan komplex, de egyben könnyen kezelhető és megbízható országos platformot, amely megkönnyíti a gondozók megjelenését és keresését, valamint biztosítja a lényeges karbantartásokat és termékfejlesztéseket, továbbá gondozók promóciós tevékenységét.


Hogyan befolyásolják ezek a díjak a vállalkozásomat?

- A Mancsonline gondozóinak és kutyasétáltatóinak felszámított díjakat úgy tervezte meg, hogy ezek támogassák a tevékenységét. Ezeket a szokásos szolgáltatási díjakat a következő fejlesztésekre fogjuk használni:

- A Mancsonline webhelyének fejlesztése, igény esetén mobilalkalmazás bevezetése.

- Ügyfélszolgálat fejlesztése és biztosítások bevezetése.

- Oktatások és rendezvények szervezése.


Röviden, ezek a díjak segítenek vállalkozásunk építésében, így mi is segíthetünk Nektek.

További kérések esetén lépj velünk kapcsolatba: hello@mancsonline.hu

Ki vehet részt a szolgáltatásban?

A szolgáltatásban azon engedélyezett, aktív szitter profillal rendelkező felhasználók vehetnek rész, akik Barion számlával rendelkeznek és ezt csatolták a Mancsonline profiljukhoz.


Ha nem kívánsz részt venni a szolgáltatásban azt a Szitter Profil, Részletek beállítása lapon tudod lemondani.


Tekintsd meg rövid videóinkat hogyan működik:


Rögzítés


Lekérdezés


A szolgáltatás előtt

Lépj kapcsolatba a gazdikkal a megadott elérhetőségeiket

 • Amint elfogadtad a szolgáltatást, feltétlenül fordulj a tulajdonoshoz, ha esetleges kérdése lenne Hozzád. Ez mutatja, hogy profi vagy és jó kommunikációs képességekkel rendelkezel, melynek eredményeképpen megbizonyosodhat arról, hogy kutyája jó kezekben lesz.

Olvasd el a Foglalási kártyád információit

 • Jelentkezz be a Mancsonline fiókodba, ahol a Foglalási kérések a Üzenetek lapon találhatóak, melyet a Kérések gombra kattintva tudsz lekérdezni. Itt megtalálhatod a tulajdonos által a kutyáról rögzített a információkat, a foglalás részleteit és tulajdonos adatait. Figyelj a kutyák viselkedésére vonatkozó konkrét bejegyzésekre (pl.: nagyon húznak séta közben vagy szeretnek kerékpárok után szaladni).


Értesítsd a tulajdonost, ha úton vagy (ha te mész a szolgáltatás helyszínére)

 • Amikor a tulajdonos otthonába indulsz pl. sétáltatni, küldj neki egy üzenetet, hogy tudasd velük, hogy úton vagy. Akár otthon vannak, akár nem, a tulajdonosok értékelni fogják.

Időben való érkezés

 • A séta elfogadása előtt győződj meg arról, hogy a tervezett kezdési időponttól számított 15 percen belül elkezdheted a sétát, figyelembe véve az utazás, a parkolás stb. idejét. Ennek az extra puffernek az alkalmazása nagyszerű módja annak, hogy több sétát is beillessz a napodba, de feltétlenül értesítsd a tulajdonost az érkezési időről.


Sétáltatási előkészületek


Belépés és kilépés az ügyfél otthonából

 • Az otthonba való belépésről a foglalási visszaigazolás „Belépési információk” részében találsz információt. Lehet, hogy a tulajdonosok rejtett kulcsokkal, ajtókódokkal, záródobozokkal rendelkeznek, ezért feltétlenül olvasd el ezeket az utasításokat.

 • Nyisd ki kissé az ajtót, és ügyelj arra, hogy a testeddel elzárd a nyílást, hogy a kutya ki ne szökjön. Gyorsan lépj be, és zárd be magad mögött az ajtót.

 • Amikor elindulsz a sétára, záród be az ajtót, és hagyd a kulcsot ott, ahol a tulajdonos meghagy, így nem kell aggódnod, hogy elveszíted séta közben


Üdvözöld a kutyát

 • Annak érdekében, hogy a kutya jól érezze magát, gugolj le mellé és hagyd, hogy közeledjenek hozzád. A fejük helyett az az oldalukat simogasd, adhatsz neki a tulajdonos által jóváhagyott jutalomfalatokat is, továbbá kerüld a szemkontaktust és legyél türelmes.

Séta közben


Legyen biztonságos, szórakoztató séta

 • Mielőtt elhagyod a gazdik otthonát, ellenőrizd, hogy a hám / nyakörv megfelelően van-e rögzítve.

 • Tartsd szilárdan a pórázt két érintkezési pont alkalmazásával.

 • Legyél tisztában a környezeteddel, és figyelj az esetleges külső hatásokra.

 • Tarts távol a kutyát más kutyáktól és idegenektől (azaz ne menj forgalmas, nyilvános terekre vagy kutyaparkokba, ha még ismeretlen a kutya).

 • Tartsd a kutyát mindig pórázon.


A séta után

 • Amikor a kutyát visszaviszed az otthonába, tartsd pórázon, amíg az ajtó teljesen be nem záródik mögöttetek. Helyezd vissza a hámot és a pórázt oda, ahonnan elvetted, töröld meg a mancsokat, majd töltsd fel a vizes tálat.

 • Zárja be, és tedd vissza a kulcsot oda, ahol megtaláltad.

Zárd le a foglalási kártyát

 • A Foglalási kártya lezárása előtt feltétlenül hagyj részletes üzenetet, amelyben tájékoztatod a tulajdonost arról, hogy hogyan ment a séta. Itt fényképet is mellékelhetsz, ha késztettél ilyet séta közben.

6 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page