Barion Pixel
top of page
  • Szerző képeAdmin

Mancsonline.hu: Keress pénzt kutyasétáltatással és kisállatok elszállásolásával

Frissítve: jan. 22.

A Mancsonline.hu egy kutyasétáltató és kisállat-elszállásolási szolgáltatásokkal foglalkozó piactér Magyarországon, melyen a foglalásokat, azok karbantartását, a felek közötti egyeztetéseket és fizetést egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan biztosítja.A Mancsonline rendkívül egyszerűvé teszi a kisállat tulajdonosok számára, hogy megtalálják kedvencük részére a legmegfelelőbb, helyben elérhető szittert.

Ezen kívül ez az alkalmazás azok számára is hasznos eszköz lehet, akik kisállat rajongásuk mellett még pénzt is szeretnének keresni.

Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a Mancsonline-al kapcsolatban, hogy megismerd, hogyan is működik, milyen előnyei vannak, és hogyan lehet pénzt keresni kutyasétáltatással és kisállat-elszállásolással.


A Mancsonline.hu áttekintése

Mi az a Mancsonline.hu?


A Mancsonline.hu 2021-ben alakult, és a világ legnagyobb kutyasétáltatói és állatgondozói hálózataival is versenyképes piacteret biztosít a magyarországi kutyarajongók részére. A vállalat szolgáltatása egyelőre Magyarországon érhető el, de nem titkolt célja egy későbbi közép-kelet-európai terjeszkedés is.A Mancsonline alkalmazás megkönnyíti az állattulajdonosok számára, hogy szittereket találjanak kedvenceik részére, akik saját környezetükben vagy saját otthonukban gondoskodnak szőrös barátaikról.


A szitterek díjai teljesen transzparensek. A Mancsonline csapata által ellenőrzött és engedélyezett profilok jelenhetnek csak meg a piactéren, melyeket a korábban a szolgáltatást igénybevevő gazdik értékelnek további garanciát biztosítva megbízhatóságuk tekintetében.


A Mancsonline.hu-n a következő szolgáltatások érhetőek el:

· Kisállat elszállásolása

· Kutyasétáltatás

· Napközi


Hogyan keress pénzt a Mancsonline.hu-n

Ha szereted az állatokat, szabadidődet pénzre válthatod. Pénzt kereshetsz mások kedvencének ellátásával, sétáltatásával, gondozásával és egyéb más tevékenységekkel.


Hogyan kezdjek bele?

1. Keresd fel a Mancsonline.hu weboldalt és regisztrálj a belépéshez.2. Ha beléptél a jobb felső sarokban lévő menüből válaszd a Szitter profil lehetőséget majd sorrendben végezd el a szükséges lépéseket szitter profilod elkészítéséhez.

Írd le mennyire szereted az állatokat, állítsd be milyen típusú és méretű háziállatokat vállalsz, gyűjtsd be a korábbi referenciáidat (ha vannak), tölts fel fotókat a saját kedvenceidről és add meg a vállalt szolgáltatásokat. Ugyan előnyt jelenthet, de nincs szükség speciális szaktudásra vagy képesítésre.

3. Várd meg, amíg a Mancsonline csapata jóváhagyja a jelentkezésedet, melyről emailben értesítünk, de a honlapon is nyomon követheted a folyamatot.

4. Add meg elérhetőséged és egyéb adataidat, melyeket kiemelt biztonsággal és diszkréten kezelünk. Harmadik fél felé nem adjuk ki és nem jelenítjük meg.

5. A szolgáltatásokért járó összegek fogadása a Barion online fizetési szolgáltató rendszerén keresztül történik. Részletek itt.


Regisztrálj ingyenesen a Mancsonline-ra, add meg a nyilvános profil adataidat valamint a vállalt szolgáltatásaidat és máris fogadhatod a foglalásokat.2022 első negyedévében bevezettük a honlapon keresztüli, egységes bankkártyás fizetést, melynek előnyeiről ide kattintva olvashatsz bővebben.


Úgy tudjuk biztosítani mind a foglalást, mind az esetleges kényelmes lemondást, legyen az a gazdik vagy akár a szitter oldaláról, ha a Mancsonline-on keresztül történik meg a szolgáltatási összeg kifizetése.


Szitterként a holnapon végzett tranzakciók 85%-val kell számolnod bevétel vonatkozásában. A fennmaradó 15 %-ból származó részt a Mancsonline a szolgáltatás fejlesztésére, a profilok reklámozására és a fizetési rendszer költségeire fordítja annak érdekében, hogy számodra a lehető legjobb felületet tudja nyújtani a munkád támogatásában. Részletek itt.


A Mancsonline-on a szitterek ingyenes támogatást kapnak a honlapon közzétett útmutatók és előadások formájában.Induló vállalható szolgáltatások:

  • Kisállat elszállásolása: A gazdi kedvencének éjszakai elszállásolása az otthonodban, kényelmes és biztonságos környezetben.

  • Kutyasétáltatás: Ha a kutyusnak sétára, ellátásra vagy játékra van szüksége.

  • Napközi : A kis családtag a napot az otthonodban tölti. Előre egyeztetett időpontban leadják, majd pedig felveszik Nálad.


Mennyi pénzt keresnek a kutyasétáltatók és az kisállat szálást biztosító szitterek?

A Mancsonline-on egy kb. 60 perces séta (beleszámítva a készülődést és a leadást) szittertől függően 2500-3000 forinttól indul, míg a napközi és a kisállat elszállásolása 4500-5000 forinttól naponta/éjszakánként. A szitterek a szolgáltatásokat, vállalásaikat és áraikat maguk határozzák meg.


A Mancsonline közreműködésével megkeresett pénz összege attól függ, hogy részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben használod-e a platformot. Ez attól is függ, hogy milyen nagy a kereslet a kisállat-felügyeleti szolgáltatások iránt a szolgáltatási területeden.


Hivatalos és biztonságos a Mancsonline.hu?

A Mancsonline Kft. egy bejegyzett vállalkozás, amely összeköti a szittereket azokkal a gazdikkal, akik kisállat-ellátási szolgáltatásokat keresnek. A tulajdonosok egyben üzemeltetők és befektetők is. A fő befektető pedig a magyar vállalkozások fejlődésének legaktívabb tőkebefektető partnere a Hiventures Zrt. Emellett a Mancsonline Kft. pályázata alapján a Széchenyi 2020 program keretein belül a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Állami Tőkealap támogatásával folytatja tevékenységét.


Noha a Mancsonline mindent megtesz csak megbízható profilok kerüljenek engedélyezésre, javasoljuk mind a kisállat-tulajdonosoknak, mind a szittereknek, hogy ismerjék meg egymást és találjanak időt egy találkozásra, annak érdekében, hogy a lehető legjobban megismerjék egymást és kedvenceiket.

A profilok alatt megjelenített vélemények és értékelési rendszer alapján a gazdik komplex képet kaphatnak a szitterek megbízhatóságáról, melynél hitelesebb referenciát nem is igen lehetne bemutatni.


A Mancsonline tulajdonosai összességében úgy gondolják, hogy a Mancsonline létrehozásával egy olyan biztonságos és egyszerű piacteret tudnak biztosítani az érdeklődőknek, mellyel mindkét fél számára a legjobb és legegyszerűbb megoldást tudják kínálni.


A Mancsonline.hu előnyei kisállattartók és kutyasétáltatók számára


A Mancsonline.hu alkalmazás néhány kiemelt előnye:

· A csatlakozás ingyenes

· A szolgáltatásért kapott díj fogadása Barion-on keresztül online történik

· Könnyen használható és sokoldalú web- és mobilalkalmazás

· Saját árakat és szolgáltatásokat állíthatsz be

· Korábbi hivatalos munkatapasztalat nem szükséges

· Szórakoztató és kellemes munkalehetőség, ha szereted az állatokat


Megéri a Mancsonline.hu-ba fektetett idő és energia?

Ha szeretnéd kihasználni a szabadidődet pluszkereset szerzésére, és kedvedet leled a kisállatok társaságában, akkor érdemes kipróbálnod ezt a lehetőséget.


A Mancsonline.hu oldalon magad állíthatod be saját szolgáltatási szabad időpontjaidat és áradat, ami megkönnyíti, hogy ezt a tevékenységet beépítsd a szokásos napi rutinodba. Választhatod például, hogy csak esténként vagy éppen hétvégén vállalsz sétáltatást vagy kisállat elszállásolást. Teljesen rugalmasan tudod kezelni ezeket a feltételeket a honlapon keresztül.

Akik részmunkaidőben végzik ezt a tevékenységet jelentős kiegészítő keresetet tudnak realizálni és naponta könnyedén megkereshetnek a fizetésüknél akár 2x vagy 3x nagyobb összeget is csak ebből a kiegészítő tevékenységből, ha például egy nagyvárosban nyújtják ezt a szolgáltatást. Nem kell azonban feltétlen nagyvárosban szolgáltatni, ha egy kis mellékest szeretnénk keresni. Vidéki szitterek beszámolói alapján egyre népszerűbb ez a szolgáltatási forma a vidéki városokban és kistelepüléseken egyaránt!


Oszd meg a honlapon keresztül a gazdikkal, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtasz és mit várhat el Tőled. A foglalást követően a Mancsonline alkalmazás csevegési funkcióján keresztül egyeztethetitek a részleteket és fotófrissítéseket is küldhetsz arról, hogy érzi magát kedvence a társaságodban.


Ahogy a pozitív vélemények és az újrafoglalások gyűlnek, úgy nőnek a lehetőségeid, hogy a legkedveltebb szitterré válj. 

További cikkek a témában:

Gyakran ismételt kérdések

Miért biztonságosabb a Mancsonline-on foglalni?

Regisztráld szitter számládat 💰

1 258 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page