Barion Pixel
top of page
  • Szerző képeAdmin

Mostantól még egyszerűbb a keresés és a foglalás. Szeptemberi újdonságcsokor a Mancsonline-on

Frissítve: jan. 22.

Augusztus végén a szittereket követően a gazdik körében is felmértük, milyen igényeik, meglátásaik vagy észrevételeik vannak a holnap fejlesztésével kapcsolatban és ezek közül melyek azok amiket prioritással kezeljen a Mancsonline Fejlesztési Csapata. Ezek közül a kereső és a foglalási felület kapta a legtöbb észrevételt, melyek alapján első körben ezt a funkciót optimalizáltuk. A vadonatúj keresési megoldás már élesítésre is került, melyet bármikor ki is próbálhattok. A cél az volt, hogy a kevésbé észrevehetően működő beépített algoritmusok mellett a Keresés még könnyebb, személyre szabottabb és gyorsabb találatokat lehetőséget biztosítson annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb találatok kerüljenek megjelenítésre. Tekintsd meg, a szeptemberi újdonságcsokrot.


#1 - Közkívánatra elérhető a Térképes kereső

Asztalin számítógépen elérhető.


Számos kérést kaptunk a térképes keresővel kapcsolatban, melynek előnyeit mostantól minden Mancsonline felhasználható számára elérhetővé teszünk.


1. Navigálj a Mancsonline.hu-ra és kattints az oldal felső navigációs felületén a Szitterek keresése gombra.


2. A rendszer betölti az elsődleges találatokat, mely 12 db profilt jelenít meg a kártyákon, melyeket a térképen is megjelöl.

3. A térképen megjelenített Mancs ikonok jelzik az adott szitter hozzávetőleges helyzetét. Ha a térképen a Mancs ikon fölé húzod az egeret megjelenik a szitter kártyákon számozott pozíciója és szlogenje. A helyzet ikonra kattintva a rendszer automatikusan a kiválasztott szitter kártyára lapozza a listát.

4. Ha 12 db-nál több találat is van a beállított keresési feltételek alapján nyomj a lista alján elhelyezett több betöltése gombra és a rendszer megjeleníti a többi találatot is, ezzel együtt a térkép is frissül.

Fontos tudni, hogy a térkép csak a szitterek elsődleges szolgáltatási helyét jeleníti meg.

Térképes kereső


Próbáld ki most!


#2 - Keresési találatok, ha egy szitter több helységet is megjelölt, ahol szolgáltatatást vállal

Asztali számítógépen és mobilon egyaránt elérhető.


A Mancsonline-on több szitter vállal több kerületben vagy szomszédos városokban is szolgáltatást, melyeket megjelöl a profiljában. Mostantól a részletes kereső ezeket figyelembe véve jeleníti meg a találati listán az adott szittert bármelyik általa megjelölt szolgáltatási területre keresel.


Ez a teszt szitter Szigetszentmiklóst és Szigethalmot is megjelölte, így mindkét keresési feltétel esetén megjelenik a találati listán.

Tipp: Budapesten immár kerületenként szűrést is kezdeményezhetsz.

#3 - Foglalás átlagosan 1,5 perc alatt

Asztali számítógépen és mobilon egyaránt elérhető.


Mostantól még könnyebb, gyorsabb és pontosabb foglalási folyamat, mely ha a kiválasztott szitter már megvan, akár 1,5 perc alatt is kitöltheted.


Ez a teszt szitter 22.-én és 29.-én nem elérhető ezért ezeken a napokon nem kérhető foglalás, továbbá korábban megadta a személyes és kedvencei adatait, így 1 percnél is kevesebb idő egy foglalást kitölteni.


Tipp #1: Add meg kedvenceid adatait most és a következő foglalásosnál megjeleníti számodra a rendszer, amit már csak ki kell jelölni.

Tipp #2: Foglalásodat a szitter visszaigazolásáig bármikor egyszerűen módosíthatod.

Mindennap nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy folyamatosan jobb szolgáltatást biztosítsunk részetekre ezért továbbra is szívesen várjuk a javaslatokat és észrevételeket a Mancsonline elérhetőségein


Őszintén hiszünk benne, hogy mindenki megérdemli, hogy megtapasztalja a kisállatok feltétel nélküli szeretetét. A Mancsonline.hu azért jött létre, hogy ezt mindenki számára elérhetővé is tegye.

78 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page