Barion Pixel
top of page

Kisállat Szitter Hetek | 2023. április 3.-29.

Frissítve: ápr. 6.

A Kisállat Szitter Hetek célja, hogy felhívja a figyelmet a szitter szakmára és az állatok iránti szeretetre. Ez az esemény egy lehetőség a kutyasétáltatóknak, hogy bemutassák a munkájukat valamint, hogy milyen előnyei vannak, ha gyakorlott személyek gondozzák őket.


  1. A Kisállat Szitter Hetek

  2. Várható Programok (a lista folyamatosan bővül)

  3. Újdonság a 2023-as kampányban!A Kisállat Szitter Hetek egy olyan eseménysorozat, amely lehetővé teszik, hogy a szitterek bemutassák a gazdiknak az általuk kínált szolgáltatásokat. Az események közé tartozhatnak például képzések, tanácsadások, kutatások, szakmai beszélgetések és szabadidős programok.


Az események célja, hogy a kisállat-szitterek bemutassák a munkájukat, amely a legtöbb esetben magában foglalja az állatok gondozását, etetését, sétáltatását és egyéb szolgáltatásokat. A gazdiknak lehetőségük van találkozni a szitterekkel, és megvitathatják velük az kedvenceik egészségügyi és szociális igényeit.


A Kisállat Szitter Hetek lehetőséget ad arra is, hogy a kutyasétáltatók felhívják a figyelmet a kisállatokra vonatkozó fontos kérdésekre, például a megfelelő táplálkozásra, a szükséges gyakorlatokra és az állatorvosi ellátásra. Ez segíti a gazdikat abban, hogy jobban megértsék a kisállatokat és jobb döntéseket hozzanak egészségükkel kapcsolatban.


A kisállat-szitterek az események során bemutathatják a különböző szolgáltatásaikat, és segíthetnek nekik megtalálni a számukra legjobb szolgáltatást. Ez lehetővé teszi a gazdik számára, hogy jobb áttekintést kapjanak a kisállat-szitterek által nyújtott szolgáltatásokról, és hogy megbízható és szakmailag felkészült személyeket találjanak az állatok gondozására.


A Kisállat Szitterek Hetek során az ország számos pontjáról léphettek kapcsolatba a szitterekkel, mely során betekintést nyerhettek a kisállat-szitting szolgáltatások világába, valamint megismerkedhetnek a szitterekkel és a legfrissebb trendekkel.


A rendezvénysorozat keretében szakmai előadás és workshop várja az érdeklődőket, ahol a kisállat-szitting legfontosabb kérdéseire és kihívásaira fókuszálunk. Emellett számos szórakoztató program is beiktatásra kerül , ahol a kisállatok is fontos szerepet kapnak.


Az idei Kisállat Szitter Heteken különös figyelmet szentelünk a kisállat-szitting minőségi szolgáltatásainak előtérbe helyezésére, valamint arra, hogy kedvenceink minden szükséglete és igénye kielégítve legyen. Az eseménysorozat keretében bemutatjuk, hogyan lehet őket boldogabbá és egészségesebbé tenni, valamint hogyan lehet a kisállat-szitting szolgáltatások minőségét tovább javítani.


Ha Te is szeretnéd megismerni a kisállat-szitting szolgáltatások világát, és szeretnél minőségi szolgáltatásokat igénybe venni kedvencednek, akkor ne hagyd ki az idei Kisállat Szitter Heteket. Várjuk szeretettel!


Részletek hamarosan! Iratkozz fel az oldal alján található feliratkozási szekcióban, hogy időben értesülj az új információkról.


Várható Programok (a lista folyamatosan bővül):


Általános programok:

2023.04.01. Nemzetközi Bull Terrier Nap

2023.04.01.-02. Budapesti nemzetközi macskakiállítás

2023.04.06. Országos Sziámi Macska Nap

2023.04.07. Országos Kisállat Biztosítási Nap


Workshop (iratkozz fel az oldal alján)

2023.04.14. 12:00-13:00 Workshop nyitó program

  • Az év szittere díj pályázati beharangozó

  • Köszönöm, hogy vigyázol rá kampány!

  • Kérdezd a szakértőket (gazdik kérdések)

A szakértők válaszolnak! Alakíts Te a Kisállat Szitter Hetek záró rendezvényének programját.

Köszönjük a kérdéseket. Nagyon sok releváns és érdekes kérdés érkezett, melyek megválaszolására igyekszünk a legjobb szakértőket megkeresni. A szekértők a feltett kérdések alapján kerülnek majd kiválasztásra

A felmérés során kapott kérdéseket a Kisállat Szitter Hetek 2023.04.29. 12:00-14.00 Záró programján belüli szekcióban kerülnek megválaszolásra.

A kérdéseket itt teheted fel:


Általános programok:

2023.04.10. Országos Öleld meg a kutyád napja

2023.04.11. Országos Kisállat Nap

2023.04.17. Teknőctarka-macskák napja


Webinárium (regisztráció áprilistól - iratkozz fel az oldal alján)

2023.04.21. 12:00-13:00 Foglalások kezelése a gyakorlatban webinárium (szitter és gazdi oldali gyakorlati bemutató + GYIK)


Általános programok:

2023.04.21. A nemzeti bulldogok szépek napja

2023.04.22. Országos Beagle Nap

2023.04.26. Országos Gyerekek és Háziállatok Napja

2023.04.29. az Állatorvosok Világnapja


Webinárium (regisztráció áprilistól - iratkozz fel az oldal alján)

2023.04.29. 12:00-14.00 Záró program

  • A következőt kell tudnod otthonbiztonságról, ha profi kutyasétáltató vagy webinárium

Ez a webinárium egy rövidített, de pontos ellenőrzőlistával fogja végigvezetni a kutyasétáltatót, hogy felkészült legyen minden olyan helyzetre, amelybe az ügyfél otthonában találhatja magát egy kutyasétáltatás során és a gazdikat, hogy hogyan készítsék elő otthonukat.

  • Hogyan válassz szittert webinárium

  • A szakértők válaszolnak (a gazdik által feltett kérdések megválaszolása)

2023.04.30. Nemzetközi Mentő-és segítőkutya Nap


Minden workshop és a webinárium díjmentes a Mancsonline-ra regisztrált felhasználóik számára!


Újdonság a 2023-as kampányban!

Bár a Mancsonline profi kutyasétáltatók hetének évente megrendezett négyhetes kampánya segíti a kutyasétáltatói karrier népszerűsítését és a szitterek munkájának elismerését, a Mancsonline szerint a szitter még nagyobb elismerést érdemelnek!

Ezért idén bevezetjük a "Köszönöm, hogy vigyázol rá!" kampányt, mely a Kisállat Szitter Hetek keretein belül vasárnap kerül megünneplésre, mely


idén, 2023. április 8-án lesz.


A "Köszönöm, hogy vigyázol rá!" a Mancsonline által létrehozott nap, melynek célja, hogy a kutyatulajdonosok kifejezzék elismerésüket a kutyasétáltatóik iránt.Szitterek keresése | Előfoglalási akció % | "Köszönöm, hogy vigyázol rá!"233 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page